Gulasz mięsny to idealne danie na jesień. Jest rozgrzewający i aromatyczny, a do tego bardzo sycący. Czy wiesz, ile czasu gotować pyszny gulasz w wolnowarze?

Idealny gulasz powinien mieć całe bogactwo składników i smaków zamknięte w jednym daniu. Aby dobrze je wydobyć wybierz odpowiedni wolnowar!

Reklama

Gulasz z wolnowaru, czyli bogactwo smaków w jednym daniu

Doskonale przyrządzony gulasz powinien mieć kruche mięso, soczyste warzywa i aksamitny sos. Wolnowar Russell Hobbs pozwoli nam przygotować właśnie takie danie.

  1. Po dodaniu wszystkich składników do wolnowaru zamknij szczelnie naczynie i gotuj składniki.
  2. Przykładowo, urządzenie marki Russell Hobbs ustaw na program low.
  3. Po upływie 5 godzin uchyl wieczko i zamieszaj całość, zaczynając od dna.
  4.  Łączny czas gotowania gulaszu w wolnowarze to ok. 8 godzin. 

Sprawdź także:

No votes yet.
Please wait...