Błyskawiczna wysyłka zamówień

30 dni na zwrot

Pomoc i kontakt
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 27 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 27 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 27 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 27 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 27 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali damasceńskiej
BUNMEI 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
BUNMEI 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
BUNMEI 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
BUNMEI 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
BUNMEI 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
BUNMEI 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
BUNMEI 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
KULIG CAPRI 3 szt. - zestaw noży do ryb ze stali nierdzewnej do zmywarki
KULIG CAPRI 3 szt. - zestaw noży do ryb ze stali nierdzewnej do zmywarki
KULIG CAPRI 3 szt. - zestaw noży do ryb ze stali nierdzewnej do zmywarki
GLOBAL G-7R 18 cm - nóż japoński Deba ze stali nierdzewnej
GLOBAL G-7R 18 cm - nóż japoński Deba ze stali nierdzewnej
SAKAI TAKAYUKI Kasumi 24 cm - nóż japoński Sushikiri ze stali wysokowęglowej
SAKAI TAKAYUKI Kasumi 24 cm - nóż japoński Sushikiri ze stali wysokowęglowej
SAKAI TAKAYUKI Kasumi 24 cm - nóż japoński Sushikiri ze stali wysokowęglowej
SAKAI TAKAYUKI Kasumi 24 cm - nóż japoński Sushikiri ze stali wysokowęglowej
WÜSTHOF Classic 32 cm - nóż do łososia ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Classic 32 cm - nóż do łososia ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Classic 32 cm - nóż do łososia ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Classic 32 cm - nóż do łososia ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Classic 32 cm - nóż do łososia ze stali nierdzewnej
TOJIRO Shirogami 24 cm - nóż japoński Deba ze stali węglowej
TOJIRO Shirogami 24 cm - nóż japoński Deba ze stali węglowej
TOJIRO Shirogami 24 cm - nóż japoński Deba ze stali węglowej
TOJIRO Shirogami 24 cm - nóż japoński Deba ze stali węglowej
SAKAI TAKAYUKI Shoryu Honyaki 30 cm - nóż japoński Sakimaru ze stali nierdzewnej z etui
SAKAI TAKAYUKI Shoryu Honyaki 30 cm - nóż japoński Sakimaru ze stali nierdzewnej z etui
SAKAI TAKAYUKI Shoryu Honyaki 30 cm - nóż japoński Sakimaru ze stali nierdzewnej z etui
SAKAI TAKAYUKI Shoryu Honyaki 30 cm - nóż japoński Sakimaru ze stali nierdzewnej z etui
MCUSTA Zanmai Pro Zebra 16,5 cm - japoński nóż do filetowania ryb ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Pro Zebra 16,5 cm - japoński nóż do filetowania ryb ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Pro Zebra 16,5 cm - japoński nóż do filetowania ryb ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Pro Zebra 16,5 cm - japoński nóż do filetowania ryb ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Pro Zebra 16,5 cm - japoński nóż do filetowania ryb ze stali damasceńskiej
KASUMI Damascus 14 cm - japoński nóż do trybowania ze stali damasceńskiej
SATAKE Satoru 16 cm czarny - nóż japoński Deba ze stali nierdzewnej
SAKAI TAKAYUKI Shoryu Honyaki 30 cm - nóż japoński Yanagiba ze stali nierdzewnej z etui
SAKAI TAKAYUKI Shoryu Honyaki 30 cm - nóż japoński Yanagiba ze stali nierdzewnej z etui
SAKAI TAKAYUKI Shoryu Honyaki 30 cm - nóż japoński Yanagiba ze stali nierdzewnej z etui
SAKAI TAKAYUKI Shoryu Honyaki 30 cm - nóż japoński Yanagiba ze stali nierdzewnej z etui
SATAKE Katsu 16 cm - nóż japoński Deba do filetowania ze stali nierdzewnej
SATAKE Saku 16 cm - nóż japoński Deba ze stali nierdzewnej
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej ARCOS KYOTO 25 cm
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej ARCOS KYOTO 25 cm
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej ARCOS KYOTO 25 cm
BUNMEI 18 cm - nóż japoński Deba do filetowania ze stali nierdzewnej
BUNMEI 18 cm - nóż japoński Deba do filetowania ze stali nierdzewnej
SATAKE Yoshimitsu Small 12 cm - nóż japoński Deba do filetowania ze stali wysokowęglowej
TOJIRO Shirogami 21 cm - nóż japoński Deba ze stali węglowej
TOJIRO Shirogami 21 cm - nóż japoński Deba ze stali węglowej
TOJIRO Shirogami 21 cm - nóż japoński Deba ze stali węglowej
TOJIRO Shirogami 21 cm - nóż japoński Deba ze stali węglowej
KANETSUNE SEKI 950 21 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali nierdzewnej
KANETSUNE SEKI 950 21 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali nierdzewnej
KANETSUNE SEKI 950 21 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali nierdzewnej
KANETSUNE SEKI 950 21 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali nierdzewnej
KANETSUNE SEKI 950 21 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali nierdzewnej
MCUSTA Supreme Hammered 27 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali damasceńskiej
MCUSTA Supreme Hammered 27 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali damasceńskiej
MCUSTA Supreme Hammered 27 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali damasceńskiej
WÜSTHOF Gourmet 29 cm - nóż do łososia ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Gourmet 29 cm - nóż do łososia ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Gourmet 29 cm - nóż do łososia ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Gourmet 29 cm - nóż do łososia ze stali nierdzewnej
TOJIRO Zen 11,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania ryb ze stali nierdzewnej
BUNMEI 19,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
BUNMEI 19,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
BUNMEI 19,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
BUNMEI 19,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
BUNMEI 19,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
BUNMEI 19,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
BUNMEI 19,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
TOJIRO Flash 15 cm - nóż japoński do trybowania ze stali nierdzewnej
SATAKE Tomoko 15,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania ze stali nierdzewnej
TESCOMA Sonic 18 cm czarny - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
TESCOMA Sonic 18 cm czarny - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
TESCOMA Sonic 18 cm czarny - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 24 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 24 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 24 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 24 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 24 cm - nóż japoński Sujihiki ze stali damasceńskiej
SATAKE S/D 15,5 cm - nóż japoński Deba dla leworęcznych ze stali nierdzewnej
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 16,5 cm - japoński nóż do filetowania ryb ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 16,5 cm - japoński nóż do filetowania ryb ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 16,5 cm - japoński nóż do filetowania ryb ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 16,5 cm - japoński nóż do filetowania ryb ze stali damasceńskiej
MCUSTA Zanmai Classic Damascus Corian 16,5 cm - japoński nóż do filetowania ryb ze stali damasceńskiej
SATAKE Cutlery Mfg Aogami 12 cm - nóż japoński Deba do filetowania ze stali nierdzewnej
SATAKE Cutlery Mfg Aogami 12 cm - nóż japoński Deba do filetowania ze stali nierdzewnej
SATAKE Cutlery Mfg Aogami 12 cm - nóż japoński Deba do filetowania ze stali nierdzewnej
SATAKE Cutlery Mfg Aogami 12 cm - nóż japoński Deba do filetowania ze stali nierdzewnej
SATAKE Cutlery Mfg Aogami 12 cm - nóż japoński Deba do filetowania ze stali nierdzewnej
SATAKE Magoroku Saku 21 cm - nóż japoński Sashimi ze stali nierdzewnej
MIYABI 6000MCT 24 cm - nóż Sujihiki stalowy
MIYABI 6000MCT 24 cm - nóż Sujihiki stalowy
MIYABI 6000MCT 24 cm - nóż Sujihiki stalowy
SATAKE Cutlery Mfg S/D SK-5 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania stalowy
SATAKE Cutlery Mfg S/D SK-5 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania stalowy
SATAKE Cutlery Mfg S/D SK-5 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania stalowy
SATAKE Cutlery Mfg S/D SK-5 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania stalowy
SATAKE Cutlery Mfg S/D SK-5 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania stalowy
SATAKE Cutlery Mfg S/D SK-5 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania stalowy
SATAKE Cutlery Mfg S/D SK-5 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania stalowy
SATAKE Cutlery Mfg S/D SK-5 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania stalowy
SATAKE S/D Sword Smith 18 - nóż japoński Deba do filetowania ze stali nierdzewnej
SATAKE S/D Sword Smith 18 - nóż japoński Deba do filetowania ze stali nierdzewnej
BUGATTI Oxford Ivory MP 40 cm - nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej
MIYABI 5000FCD 24 cm - nóż Sujihiki stalowy
MIYABI 5000FCD 24 cm - nóż Sujihiki stalowy
MIYABI 4000FC 24 cm - nóż Sujihiki stalowy
MIYABI 4000FC 24 cm - nóż Sujihiki stalowy
MIYABI 4000FC 24 cm - nóż Sujihiki stalowy
MIYABI 4000FC 24 cm - nóż Sujihiki stalowy
BUGATTI Arianna 39,5 cm - nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej
SATAKE S/D Sword Smith 12 cm - nóż japoński Deba do filetowania ze stali nierdzewnej
SATAKE S/D Sword Smith 12 cm - nóż japoński Deba do filetowania ze stali nierdzewnej
KASUMI Tora 16,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania ze stali nierdzewnej
TAMAHAGANE San VG-5 Brown 16 cm - japoński nóż do wykrawania ze stali nierdzewnej
TAMAHAGANE San VG-5 Brown 16 cm - japoński nóż do wykrawania ze stali nierdzewnej
TAMAHAGANE San VG-5 Brown 16 cm - japoński nóż do wykrawania ze stali nierdzewnej
SATAKE Sword Smith Black 16 cm czarny - nóż japoński Deba ze stali nierdzewnej
SATAKE Sword Smith Black 16 cm czarny - nóż japoński Deba ze stali nierdzewnej
SATAKE Sword Smith Black 16 cm czarny - nóż japoński Deba ze stali nierdzewnej
SATAKE Sword Smith Black 16 cm czarny - nóż japoński Deba ze stali nierdzewnej
SATAKE Sword Smith Black 16 cm czarny - nóż japoński Deba ze stali nierdzewnej
SATAKE Sword Smith Black 16 cm czarny - nóż japoński Deba ze stali nierdzewnej
SATAKE Sword Smith Black 16 cm czarny - nóż japoński Deba ze stali nierdzewnej
SATAKE Sword Smith Black 16 cm czarny - nóż japoński Deba ze stali nierdzewnej
TESCOMA Azza Edge 16 cm - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
TESCOMA Azza Edge 16 cm - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
TESCOMA Azza Edge 16 cm - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
MIYABI 5000MCD 67 24 cm ciemnobrązowy - nóż Sujihiki stalowy
MIYABI 5000MCD 67 24 cm ciemnobrązowy - nóż Sujihiki stalowy
WÜSTHOF Classic 20 cm - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Classic 20 cm - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Classic 20 cm - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Classic 20 cm - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Classic 20 cm - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Classic 20 cm - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Classic 20 cm - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
TOJIRO Shirogami 21 cm - nóż japoński Deba ze stali węglowej
TOJIRO Shirogami 21 cm - nóż japoński Deba ze stali węglowej
TOJIRO Shirogami 21 cm - nóż japoński Deba ze stali węglowej
TOJIRO Shirogami 21 cm - nóż japoński Deba ze stali węglowej
TOJIRO Zen 15,5 cm - nóż japoński Deba do filetowania ryb ze stali nierdzewnej
TESCOMA Presto 17,5 cm granatowy - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
TESCOMA Presto 17,5 cm granatowy - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
KANETSUNE SEKI 900 16 cm - nóż japoński Usubagata ze stali nierdzewnej
KANETSUNE SEKI 900 16 cm - nóż japoński Usubagata ze stali nierdzewnej
KANETSUNE SEKI 900 16 cm - nóż japoński Usubagata ze stali nierdzewnej
KANETSUNE SEKI 900 16 cm - nóż japoński Usubagata ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Gourmet 16 cm - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Gourmet 16 cm - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Gourmet 16 cm - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej
WÜSTHOF Gourmet 16 cm - nóż do filetowania ze stali nierdzewnej

Widziałeś 50 z 105 produktów

  • 1
  • 2
  • 3
  • Następna strona
Noże do filetowania, specjalne nożyce, skrobaki i obieraki do ryb – oto niezbędny arsenał kuchenny każdego miłośnika ryb oraz mięs. Dania rybne z różnych kuchni świata należą do zdrowych, lekkich i niezwykle smacznych, dlatego warto po nie sięgać. Właściwe i wygodne przygotowanie ryby do smażenia lub zapiekania nie jest jednak możliwe bez odpowiedniego noża. Nóż do filetowania ryb posiada niezwykle giętkie i elastyczne ostrze, dzięki czemu bardzo łatwo się nim operuje na surowej rybie. Noże do filetowania mięsa posiadają niezwykle ostre oraz trwałe ostrza, dzięki czemu możemy nimi bardzo wygodnie operować nawet na twardych częściach wybranego mięsa. Noże do filetowania ryb z pewnością przydadzą się w kuchni każdego miłośnika dań rybnych i zdrowej kuchni. Posiadają stosunkowo wąskie i elastyczne ostrza, która umożliwiają wykrojenie idealnych filetów. Ponadto doskonale oddzielają mięso ryb od ości, czy drobiu od kości, nie powodując jego uszkodzenia. Staną się narzędziami codziennego użytku w każdej kuchni, sprawiając że praca przebiegać będzie sprawnie i bez problemu.

Wygodny i uniwersalny nóż do filetowania mięsa

Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej noże charakteryzują się niezwykłą trwałością oraz precyzją wykonania. Ostrza ze stali nierdzewnej wyróżniają się wyjątkową ostrością oraz solidnością. Jeśli używane noże po jakimś czasie stępią się bez problemu będzie można naostrzyć je domową ostrzałką do noży. Ostrzenie potrwa zaledwie parę chwil, a nóż będzie ponownie tak ostry jak pierwszego dnia po zakupie. Posiadając różne typy noży kuchennych możemy korzystać z nich rozsądnie, używając odpowiednich narzędzi do dedykowanych im czynności, dzięki czemu wydłużymy ich żywotność oraz ostrość. Uchwyty oferowanych przez nas artykułów wykonane z wysokiej jakości tworzyw sztucznych posiadają powłoki antypoślizgowe, dzięki którym noże pewnie leżą w dłoni, nie będą ślizgać się nawet kiedy mamy mokre ręce. Ułatwi to pracę z mięsem, czyniąc ją precyzyjną i stabilną. Pochodzące od liderów na rynku artykułów wyposażenia kuchni i jadalni artykuły są chętnie kupowane przez naszych klientów. Cieszą się ogromnym powodzeniem dzięki bardzo wysokiej jakości, precyzji oraz staranności wykończenia. Posiadając wygodne narzędzia do filetowania szybko i sprawnie oddzielimy mięso od kości. Każda praca przy mięsie stanie się łatwa i przyjemna. W kilka chwil przygotujemy piersi z kurczaka na grilla, czy do usmażenia na patelni grillowej w domu.

Nóż do filetowania jako podstawowy element wyposażenia każdej kuchni

Posiadając ostry nóż do filetowania w prosty sposób wyfiletujemy ryby, czy oddzielimy mięso od kości. Wygodne rękojeści pozwolą na pewny uchwyt. Oferowane przez takich producentów jak Florina, czy Stellar artykuły charakteryzują się najwyższą jakością, co doceniane jest przez nawet bardzo wymagających klientów. Staranność i precyzja wykonania oraz specjalistyczna technologia produkcji umożliwia użytkowanie noży przez lata. Profesjonalizm oferowanych przez nas noży potwierdza wieloletnie doświadczenie w produkcji akcesoriów wyposażenia kuchni ich producentów. Bardzo ostre noże są optymalnie twarde oraz bardzo wytrzymałe. Odporne na korozję oraz uszkodzenia mechaniczne artykuły bez problemu można myć w zmywarkach. Posiadające różnego koloru rękojeści będzie można dopasować do posiadanych już innych elementów wyposażenia wnętrza.