Szczypce kuchenne
(151 produktów)Widziałeś 50 z 151 produktów
- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna strona
Popularne w kategorii ”Szczypce”
Szczypce do kuchni to narzędzie niezbędne w wielu sytuacjach
Drewniane szczypce kuchenne, tradycyjne narzędzie, które wyprodukowane zostało w oparciu o klasyczne wzornictwo. Szlachetne, wysokiej jakości drewno zastosowane przy produkcji szczypiec jest bezpieczne dla zdrowa, w pełni ekologiczne. Szczypce idealnie pasować będą do kuchni w stylu retro lub tradycyjnie wyposażonego wnętrza. Doskonałe do wyciągania z beczek i większych słoików do ogórków, czy kapusty. Bardzo estetyczne i wytrzymałe. Produktem, który cieszy się wielkim powodzeniem w naszym sklepie są szczypce do lodu wykonane z trwałej i solidnej ze stali nierdzewnej. Dzięki swojej budowie wyjątkowo nadają się do chwytania kostek lodu. Zakończone specjalnymi łopatkami różnej wielkości i kształtu sprawdzą się podczas każdej imprezy na ogrodzie czy w domu, gdzie serwować będziemy napoje z lodem. Dzięki posiadaniu takich szczypców będziemy mogli w bardzo elegancki sposób zaserwować gościom drinki z dodatkiem lodu i owoców czy świeżej mięty z ogródka. Szczypce bez problemu chwycą kostki lodu, ale także doskonale poradzą sobie z plasterkami pomarańczy, cytryny czy naciętej mięty. Goście będą zachwyceni profesjonalną obsługą barmańską przez panią domu.
Nowoczesne szczypce z tworzyw sztucznych
Bardzo trwałe, odporne na odkształcenia, bezpieczne dla zdrowia szczypce nylonowe sprawdzą się perfekcyjnie przy wyciąganiu sałatek czy mięs z półmisków, czy patelni o delikatnych powłokach narażonych na zarysowania. Szczypce z nylonu nie porysują powłoki żadnego naczynia, są delikatne, a jednocześnie bardzo precyzyjne i wytrzymałe. Dzięki zastosowaniu do ich produkcji nylonu producenci mogli też zaproponować świetną gamę kolorystyczną swoich przyborów kuchenny. Soczyste zielenie, ciepłe pomarańcze czy ostre żółcie zachwycą każdego fana wyrazistych form i kolorów. Kompletem do tak nowoczesnych szczypców mogą być funkcjonalne narzędzia do makaronu. Praktyczne szczypce pozwolą nam z łatwością wyjąć makaron prosto z gotującej się wody lub przełożyć go wygodnie z durszlaka. Będziemy mogli też nimi nałożyć mięso z patelni czy grilla, albo warzywa z półmiska. Do przekładania mięsa na grillu natomiast, idealne będą chromowane szczypce nożycowe, które odpowiednio chwycą grillującą się karkówkę czy kiełbaski i w prosty sposób uda nam się obrócić mięso.