ZOBACZ ŚWIĄTECZNĄ OFERTĘ

DO ŚWIĄT
POZOSTAŁO TYLKO

3 3 3 3
8 8 8 8
Dni
2 2 2 2
0 0 0 0
Godzin
5 5 5 5
0 0 0 0
Minut
Status zamówienia Schowek () Zaloguj się Koszyk
Mój koszyk
Do darmowej dostawy brakuje jeszcze zł
    Odpowiemy w poniedziałek

    Japońskie noże kuchenne

    Noże japońskie stalowe charakteryzują się niezwykłą trwałością oraz precyzją wykonania. Ostrza tych specjalnych narzędzi kuchennych wykonane ze stali nierdzewnej wyróżnia wyjątkowa ostrość. Tradycyjny nóż japoński to ważny element wyposażenia każdej kuchni. Jest bardzo wygodny i poręczny, dzięki niemu z łatwością pokroimy szynkę, lub inne mięso, poszatkujemy warzywa i twarde owoce. Precyzyjnie pokroimy na równe części przygotowane w domu, ulubione sushi. Narzędzie posiada specyficzny kształt, z prostą krawędzią ostrą oraz zaokrąglonym, łukowatym grzbietem. Jeśli któryś z naszych japońskich noży lekko stępi się z łatwością można go naostrzyć w domu specjalną ostrzałką do noży. Zajmie to kilka chwil i nóż znowu będzie w pełni gotowy do pracy.

    Znaleziono 307 produktów
    Sortuj:
    Marka

    Długość ostrza
    Rodzaj
    Typ
    Specjalne
    Trwa wczytywanie produktów...

    Japońskie noże w europejskiej kuchni do codziennego użytku

     

    Produkty posiadają poręczne uchwyty, wykonane z tworzyw sztucznych, które pewnie leżą w dłoni i są łatwe w utrzymaniu czystości. Rękojeści w części artykułów pokryte są termoplastycznymi powłokami o właściwościach antypoślizgowych, dzięki czemu nawet w mokrej dłoni noże leżą pewnie i można nimi bezpiecznie pracować w kuchni. Doskonale nadające się do cięcia i szatkowania warzyw oraz mięsa do potraw kuchni azjatyckiej, ale nie tylko. Japoński nóż z powodzeniem można skompletować z innymi produktami oferowanymi przez tego samego producenta. Wybierając kolor i design odpowiadający wystrojowi naszej kuchni, możemy stworzyć idealny zestaw przyborów kuchennych, w 100% odpowiadający naszym potrzebom i wymaganiom. Dostępne w ofercie naszego sklepu japońskie noże szefa kuchni charakteryzują się szerokim, idealnie wyprofilowanym ostrzem oraz precyzyjnym wykonaniem. Pewnie leżą w dłoni, umożliwiają proste cięcie, krojenie i szatkowanie. Dobre noże szefa kuchni wykorzystywane są do większości czynności podczas przygotowania obiadu, czy innych potraw.

     

    Noże japońskie uniwersalne stalowe

     

    Szeroka gama produktów dostępna w naszym sklepie zaspokoi potrzeby świeżo upieczonych kucharzy, jak i profesjonalistów, którzy oczekują najwyższej jakości narzędzi do pracy w kuchni. Różnie profilowane, z gładkimi ostrzami, posiadające specjalne ząbki na końcach ostrza, zaokrąglone, czy odpowiednio wygięte noże sprawdzą się w każdej kuchni. Artykuły wyprodukowane z najwyższej jakości materiałów będą precyzyjnie kroić, nie poszarpią wędlin, mięsa, nie zmiażdżą ziół, czy warzyw. Używane na deskach do krojenia drewnianych, czy plastikowych pozostaną bardzo ostre przez długi czas. Skompletowane różne noże japońskie można świetnie wyeksponować w swojej kuchni umieszczając je na specjalnej listwie magnetycznej do noży, która przymocowana do kuchennej ściany wraz z pięknymi, specjalistycznymi narzędziami ubierać będzie i dekorować każde wnętrze. Profesjonalne przybory sprawdzą się podczas codziennej pracy w kuchni, przyspieszą i ułatwią różne czynności przy przygotowaniu posiłków dla rodziny i bliskich.

    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usługi zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce
    +