Status zamówienia Schowek () Zaloguj się Koszyk
Mój koszyk
Do darmowej dostawy brakuje jeszcze zł
Odpowiemy w poniedziałek

Noże do mięsa

Noże rzeźnickie, masarskie, tasaki, japońskie noże typu deba czy santoku, a także mniejsze noże do krojenia mięsa – paleta noży do specjalistycznego przygotowania mięs jest bardzo szeroka. Zależnie od tego, jaki typ mięsa chcemy przyrządzić i jakie planujemy menu na wieczór, powinniśmy sięgnąć po narzędzia o odpowiednim typie ostrza, dzięki czemu nasza praca będzie łatwiejsza, szybsza i dużo bardziej komfortowa. W ofercie naszego sklepu proponujemy zarówno noże do codziennego, jak i bardziej profesjonalnego użytku. Szeroka gama dostępnych produktów zaspokoi potrzeby każdego miłośnika mięs, początkującego i profesjonalnego kucharza i szefa kuchni.

Znaleziono 2 produkty
Sortuj
Butelki motywacyjne - wiesz ile pijesz
ZWILLING Pro - widelec i nóż do mięsa ze stali nierdzewnej

ZWILLING Pro - widelec i nóż do mięsa ze stali nierdzewnej

Wysyłka w czwartek 03.07
658.00 zł
ZWILLING Pro 16 cm - tasak kuchenny ze stali nierdzewnej

ZWILLING Pro 16 cm - tasak kuchenny ze stali nierdzewnej

Wysyłka w czwartek 03.07
509.15 zł
Trwa wczytywanie produktów...

Noże masarskie, czyli profesjonalne noże do mięsa

 

Profesjonalny charakter noży powoduje, że spełniają one oczekiwania i potrzeby nawet bardzo wymagających użytkowników. Wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej, wykończone tworzywami sztucznymi czy jakościowy drewnem są doskonałymi narzędziami w każdej kuchni. Uniwersalny nóż masarski przyda się każdej pani domu przy przygotowaniu miękkiego i soczystego mięsa na grilla czy wołowego steka, który zostanie usmażony na piękny kolor na solidnej patelni żeliwnej. Oferowane w naszym sklepie noże zostały wykonane ze specjalnego rodzaju stali, dzięki czemu charakteryzują się zwiększonymi właściwościami tnącymi, przez co nadają się także do profesjonalnego użytku. Noże do mięsa i wędlin dostępne w szerokiej gamie w naszym sklepie to narzędzie bardzo twarde, trwałe i wytrzymałe. Produkty posiadają bardzo wygodne rękojeści, wyprofilowane odpowiednio do kształtu dłoni, dzięki czemu można je pewnie uchwycić, nie wyślizgną się nawet z mokrej dłoni.

 

Solidny i trwały nóż do krojenia mięsa surowego to inwestycja na lata

 

Wysokiej jakości produkty oferowane przez nasz sklep są wygodne w użytkowaniu pod każdym względem. Można myć je w zmywarkach, co zwiększa komfort ich użytkowania. Część produktów posiada otwory na rękojeściach dzięki czemu można je wygodnie odwiesić na haczyk zawieszony nad blatem kuchennym. Każdy z dostępnych artykułów można przyczepić do przywieszonej w kuchni listwy magnetycznej na noże, dzięki czemu będzie zawsze pod ręką, nie będzie miał kontaktu z innymi przyborami kuchennymi w szufladzie, a dodatkowo pięknie będzie się prezentował nad blatem kuchennym, dekorując wnętrze pomieszczenia. Specjalnie hartowane ostrza naszych produktów gwarantują najlepszą jakość użytkowania. Krojenie jest wygodne i bardzo precyzyjne. Produkty nie ulegają szybkiemu tępieniu, nie ślizgają się w dłoniach, nie szarpią mięsa czy wędlin. Ergonomiczne kształty rękojeści powodują, że każdy produkt zapewnia komfortowe i długotrwałe użytkowanie. Nóż rzeźnicki może stać się też doskonałym, praktycznym i przydatnym prezentem dla wielbiciela mięs. Na pewno ucieszy każdą panią domu, która chętnie przygotowuje drób, wołowinę czy wieprzowinę dla swojej rodziny i bliskich.

Znane marki
Szczególnie polecamy