Status zamówienia Schowek () Zaloguj się Koszyk
Mój koszyk
Do darmowej dostawy brakuje jeszcze zł
    Odpowiemy w ciągu 24h

    Foremki do brioszek

    Forma brioche umożliwi przygotowanie francuskich bułeczek drożdżowych, którepowstają na bazie masła, mąki i drożdży. Wypiekane na podwieczorek czy śniadanie okażą się pysznym smakołykiem. Można je jeść bez niczego, ale wyśmienicie smakują z dżemem lub czekoladą. Brioche najlepiej upiec w specjalnej formie do brioszek. Forma ta wyróżnia się specyficznym kształtem – ma mniejszą średnicę na dole i rozszerza się ku górze. Upieczone bułeczki wyróżnia specyficzny kształt, ze względu na to że składają się z dwóch porcji ciasta. Charakterystyczny "czop" można zobaczyć tylko na wypiekach z oryginalnego, francuskiego przepisu. Oprócz tradycyjnych, metalowych form, w ofercie dostępne również te, wykonane z silikonu. Mniejsze broche można przygotować w formach przeznaczonych do wypieku nawet 6 bułek. Delikatne, puszyste i kruche bułeczki z pewnością skradną serce wszystkich domowników i zaproszonych gości!
    Znaleziono 5 produktów
    Sortuj:
    Trwa wczytywanie produktów...
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usługi zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce
    +