Status zamówienia Schowek () Zaloguj się Koszyk
Mój koszyk
Do darmowej dostawy brakuje jeszcze zł
    Odpowiemy w ciągu 24h

    Tłuczki do mięsa drewniane

    Tłuczek drewniany to kuchenne akcesorium, które przyda się podczas przygotowania rolad, bitek czy kotletów. Dzięki niemu z łatwością rozbijemy mięso, które będzie szybkiej się smażyć, a dodatkowo w pory powstałe po uderzeniach dostaną się aromatyczne przyprawy, które spowodują, że przygotowywana potrawa będzie wyjątkowo pyszna. Wygodne przybory do rozbijania mięsa posiadają metalową część tłukącą, dzięki czemu służyć będą dłużej w każdej kuchni. Produkty oferowane przez polskich oraz zagranicznych producentów przydadzą się każdej pani domu. Praktyczne młotki do mięsa wykonane z wysokiej jakości lakierowanego drewna bukowego, z dwóch stron zakończone nakładkami ze stali nierdzewnej o odmiennych tłoczeniach sprawdzą się podczas przygotowania niedzielnego obiadu czy gorącej kolacji z pysznym mięsem w roli głównej. Przybory będą niezastąpione podczas przygotowania różnego rodzaju mięs, nadawać się będą do rozbicia kotletów schabowych, zrazów, filetów z piersi kurczaka, oraz wielu innych. Komfortowe w użytkowaniu, nie będą wymagały użycia zbyt dużej ilości siły, aby uzyskać pożądany efekt z kawałka mięsa. Solidne drewniane rękojeści pewnie leżeć będą w dłoni.

    Znaleziono 10 produktów
    Sortuj:
    Marka

    Długość
    kolor
    Materiał
    Seria
    Specjalne
    Joseph Joseph - estetyka i nowoczesność.

    Uniwersalny drewniany tłuczek do każdego rodzaju mięsa

     

    Tłuczek podczas rozbijania wydobywa wyjątkowy smak mięsa, dlatego warto mieć go w swojej kuchni. W naszej ofercie dostępne są rozmaite, tradycyjne drewniane przybory kuchenne, które będą niezastąpione podczas przyrządzania mięsa. Tłuczek powinien charakteryzować się prostą, budową, poręcznością oraz wykonany powinien być z wysokiej jakości materiałów. Narzędzie do bicia kotletów pozwoli rozbić mięso na odpowiednią grubość, dzięki czemu łatwej będzie się je smaży.  Doskonale poradzi sobie z wieprzowiną, wołowiną czy mięsem drobiowym. Oferujemy zarówno artykuły tradycyjne, na długim uchwycie, jak i w formie wałka do mięsa z ząbkami. Przy korzystaniu z akcesoriów nie trzeba używać zbyt dużo siły. Są dobrze wyważone i pewnie leżeć będą w dłoni, dzięki czemu rozbijanie mięsa nie będzie trwało zbyt długo. Oferowane przez renomowanych producentów takich jak marka Odelo artykuły wykonane z najwyższej jakości drewna posiadają gwarancję trwałości oraz wytrzymałości. Drewniane tłuczki pasować będą do tradycyjnych kuchni, w których panuje klasyczny wystrój. Idealnie dopasujemy je do posiadanych już akcesoriów kuchennych z drewna oraz innych elementów wyposażenia wnętrza.

     

    Praktyczny tłuczek do mięsa drewniany niezbędny podczas przygotowania bitek, zrazów czy kotletów

     

    Niezastąpione narzędzia wykonane z bukowego drewna nadają się idealnie do przygotowania kotletów schabowych, zrazów, filetów z kurczaka czy bitek wołowych. Dzięki odpowiedniemu rozbiciu mięso będzie po usmażeniu czy upieczeniu chrupkie, miękkie i bardzo smaczne. Odpowiedniej grubości drewniane rękojeści nie będą wyślizgiwać się z dłoni podczas pracy w kuchni. Artykuły wyprodukowane z Polsce oraz za granicą na pewno przypadną do gustu nawet bardzo wymagającym paniom domu. Dzięki ubijaniu z przygotowywanego mięsa wydobędziemy niecodzienny smak oraz aromat oraz sprawimy, że będzie bardzo miękkie i soczyste. Tradycyjne tłuczki będą częste w użyciu w kuchni prawdziwych miłośników potraw mięsnych. Dzięki nim będzie można wykonać pracę bardzo precyzyjnie i starannie. Odporne na uszkodzenia mechaniczne oraz pęknięcia tłuczki służyć będą w każdej kuchni bardzo długo. Dostępne w kolorze naturalnego drewna będzie można  dopasować do posiadanych już drewnianych akcesoriów.

    Znane marki
    Szczególnie polecamy
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usługi zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce
    +