Status zamówienia Schowek () Zaloguj się Koszyk
Mój koszyk
Do darmowej dostawy brakuje jeszcze zł
    Odpowiemy w poniedziałek

    Tłuczki do mięsa drewniane

    Tłuczek drewniany to kuchenne akcesorium, które przyda się podczas przygotowania rolad, bitek czy kotletów. Dzięki niemu z łatwością rozbijemy mięso, które będzie szybkiej się smażyć, a dodatkowo w pory powstałe po uderzeniach dostaną się aromatyczne przyprawy, które spowodują, że przygotowywana potrawa będzie wyjątkowo pyszna. Wygodne przybory do rozbijania mięsa posiadają metalową część tłukącą, dzięki czemu służyć będą dłużej w każdej kuchni. Produkty oferowane przez polskich oraz zagranicznych producentów przydadzą się każdej pani domu. Praktyczne młotki do mięsa wykonane z wysokiej jakości lakierowanego drewna bukowego, z dwóch stron zakończone nakładkami ze stali nierdzewnej o odmiennych tłoczeniach sprawdzą się podczas przygotowania niedzielnego obiadu czy gorącej kolacji z pysznym mięsem w roli głównej. Przybory będą niezastąpione podczas przygotowania różnego rodzaju mięs, nadawać się będą do rozbicia kotletów schabowych, zrazów, filetów z piersi kurczaka, oraz wielu innych. Komfortowe w użytkowaniu, nie będą wymagały użycia zbyt dużej ilości siły, aby uzyskać pożądany efekt z kawałka mięsa. Solidne drewniane rękojeści pewnie leżeć będą w dłoni.

    Znaleziono 9 produktów
    Sortuj:
    Marka

    Długość
    kolor
    Materiał
    Seria
    Specjalne
    Kultowe słoiki WECK. Zobacz całą ofertę
    Trwa wczytywanie produktów...

    Uniwersalny drewniany tłuczek do każdego rodzaju mięsa

     

    Tłuczek podczas rozbijania wydobywa wyjątkowy smak mięsa, dlatego warto mieć go w swojej kuchni. W naszej ofercie dostępne są rozmaite, tradycyjne drewniane przybory kuchenne, które będą niezastąpione podczas przyrządzania mięsa. Tłuczek powinien charakteryzować się prostą, budową, poręcznością oraz wykonany powinien być z wysokiej jakości materiałów. Narzędzie do bicia kotletów pozwoli rozbić mięso na odpowiednią grubość, dzięki czemu łatwej będzie się je smaży.  Doskonale poradzi sobie z wieprzowiną, wołowiną czy mięsem drobiowym. Oferujemy zarówno artykuły tradycyjne, na długim uchwycie, jak i w formie wałka do mięsa z ząbkami. Przy korzystaniu z akcesoriów nie trzeba używać zbyt dużo siły. Są dobrze wyważone i pewnie leżeć będą w dłoni, dzięki czemu rozbijanie mięsa nie będzie trwało zbyt długo. Oferowane przez renomowanych producentów takich jak marka Odelo artykuły wykonane z najwyższej jakości drewna posiadają gwarancję trwałości oraz wytrzymałości. Drewniane tłuczki pasować będą do tradycyjnych kuchni, w których panuje klasyczny wystrój. Idealnie dopasujemy je do posiadanych już akcesoriów kuchennych z drewna oraz innych elementów wyposażenia wnętrza.

     

    Praktyczny tłuczek do mięsa drewniany niezbędny podczas przygotowania bitek, zrazów czy kotletów

     

    Niezastąpione narzędzia wykonane z bukowego drewna nadają się idealnie do przygotowania kotletów schabowych, zrazów, filetów z kurczaka czy bitek wołowych. Dzięki odpowiedniemu rozbiciu mięso będzie po usmażeniu czy upieczeniu chrupkie, miękkie i bardzo smaczne. Odpowiedniej grubości drewniane rękojeści nie będą wyślizgiwać się z dłoni podczas pracy w kuchni. Artykuły wyprodukowane z Polsce oraz za granicą na pewno przypadną do gustu nawet bardzo wymagającym paniom domu. Dzięki ubijaniu z przygotowywanego mięsa wydobędziemy niecodzienny smak oraz aromat oraz sprawimy, że będzie bardzo miękkie i soczyste. Tradycyjne tłuczki będą częste w użyciu w kuchni prawdziwych miłośników potraw mięsnych. Dzięki nim będzie można wykonać pracę bardzo precyzyjnie i starannie. Odporne na uszkodzenia mechaniczne oraz pęknięcia tłuczki służyć będą w każdej kuchni bardzo długo. Dostępne w kolorze naturalnego drewna będzie można  dopasować do posiadanych już drewnianych akcesoriów.

    Znane marki
    Szczególnie polecamy
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usługi zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce
    +