Wyjmij z szafki sokownik oraz beczkę do kiszenia kapusty, bo sezon na owoce i warzywa trwa w pełni! A to oznacza tylko jedno – czas na domowe przetwory! Chcesz poznać sprawdzone przepisy na najpopularniejsze zaprawy? Brakuje Ci wiedzy, jak ukisić kapustę i ogórki lub jak zrobić domową nalewkę? A może chcesz się upewnić, jak pasteryzować słoiki? Doskonale trafiłeś! Wszystko znajdziesz w naszym e-booku o przetworach.


Dlaczego warto pobrać e-book „Przetwory. Wszystko, co musisz wiedzieć o kiszonkach, dżemach i innych zaprawach!”?

  • Pokażemy Ci, że produkcja domowych przetworów nie jest trudna, jeżeli trzymasz się kilku podstawowych zasad.
  • Poznasz przepis na kiszenie kapusty i ogórków we własnym domu.
  • Podpowiemy Ci, jak długo i gdzie przechowywać słoiki z przetworami, by się nie zepsuły.
  • Podrzucimy porady, jak pasteryzować domowe przetwory.
  • Krok po kroku przeanalizujemy proces robienia nalewki.
  • Wytłumaczymy, czym różni się dżem od konfitury, powideł i marmolady.
  • Znajdziesz tu praktyczne porady dotyczące sprzętu i akcesoriów do zapraw.

Co musisz zrobić?

W zamian za wyrażenie zgody na zapis do  newslettera sklepu Garneczki.pl (otrzymywanie na e-maila naszych ofert oraz informacji o promocjach), otrzymasz darmowy ebook „Przetwory. Wszystko, co musisz wiedzieć o kiszonkach, dżemach i innych zaprawach!”. Wyrażasz zgodę i chcesz otrzymać ebook pełen inspirujących porad? Jeżeli tak, podaj swoje dane (imię oraz adres e-mail) w formularzu poniżej.